Fotografering

Jeres online profilbilleder er første kontakt til jeres kunder. Og det er faktisk der de møder jer første gang. Det er jeres ansigt ud til kunderne. Derfor er det vigtigt at jeres profil er professionel og indbyder til dialog. Ligner billederne lidt for meget et pasfoto? Ja, så er den helt gal med poseringen. Her arbejde vi også med poseringer og små tricks der får alle der bliver portrætteret til at fremstå bedst muligt.

I kan bliver fotograferet på arbejdspladsen eller i studio. Begge steder med ensartet baggrund. Eller I kan få billeder hvor I er i arbejdsmiljøet. Baggrunden og stilen kan fortælle meget om du/I er meget formelle – eller uformelle.

Det er også muligt at få lavet billeder der illustrerer det i laver. Det vil sige billeder af det arbejder der bliver udført. Der vil vi sammen finde nogle situationer, der er repræsentative for det i laver.

Portrætter

dk 960,-

ex moms

Et godt portræt viser dig som professionel og styrker din personlige visuelle gennemslagskraft. Om det er på intranettet eller på Sociale Medier. Vi finder det bedste lys der passer til dit ansigt og skyder en serie. Du er med til at vælge de bedste ud (2-3 stk) som der laves let retouch på samt et ekstra “touch”.

Casting

dk 960,-

ex moms

Er du skuespiller gælder det om at motivere et billede der viser en sjælelig gennemslagskraft. Billeder med bredt smil bliver for klassisk skolefoto og giver ikke betragteren en mulighed for at tage et dybere kig ind i dine øjne. Et godt casting billede viser udstryk uden overstyring. Du får 10 billeder med. De skal vise din følelsesmæssige bredde i din minik. Udover et par stykker hvor du bare skal se virkelig interessant ud.

Erhvervsfoto

dk 4950,-

ex momsBilleder af jer og hvor i arbejder. 2 timer fotografering inkl. op til 2 portrætter. Billeder af interiør, bygning og arbejdssituationer.

Erhvervsfoto

DK 6950

ex momsBilleder af jer og hvor i arbejder. 4 timers fotografering inkl. op til 6 portrætter. Billeder af interiør, bygning og arbejdssituationer og detaljer.

Bestil her:

Navn?

Email?

Din besked

Der er lige et quiz spørgsmål inden du kan sende, så jeg slipper for spam:

Casting Billeder

Er du skuespiller gælder det om at motivere et billede der viser en sjælelig gennemslagskraft. Billeder med bredt smil bliver for klassisk skolefoto og giver ikke betragteren en mulighed for at tage et dybere kig ind i dine øjne. Et godt casting billede viser udstryk uden overstyring.

Det koster 960,- ex moms (1200 med moms). Tager en time og du får et forberedelsesark med lidt hjemmeopgaver et par dage forinden.

Oplev hele billedet ved at klikke på det

Svejsning

The Artist

The outlook

Rider of the Unicorn

Bird in a cage

Ready to roll

Dressed to kill

Light my fire

Where is my frog?

The Pilot

Carl Mar Møller

Happiness

photoshop composite

Det kræver mere end bare at trykke på knappen for at få fantastiske billeder. De skal også fremkaldes. Dette billede er med vilje undereksponeret (lukker lidt mindre lys ind end normalt) for at fange hele teksturen i skyerne. De kan nemlig hurtigt brænde ud (blive kridhvide uden tegning). Men så bliver byen noget mørkere. De områder kan lysnes i det digitale mørkekammer. Et fint optaget billede kan bliver endnu bedre med den helt rigtige fremkaldelse og forståelse af teknik og æstetik.

Fotograf med international repræsentation