was successfully added to your cart.

Illustration

Fodboldbaner i Fælledparken

By september 15, 2016 No Comments

Der er adskillige fodboldbaner i fælledparken. Alle også kampbaner. Det er lidt svært at finde en oversigt der også er nem at navigere efter, så efter min søn begyndte at spille for Boldklubben Skjold for nogle uger siden har jeg besværet mig med at tegne fælledparken op med boldbaner.

Her en mobilvenlig version af fodboldbaner i fælledparken til gratis download:

fodboldbaner oversigt fælledparken

Her en PDF version af kampbanerne, der kan printes i større format:

fodboldbaner-faelledparken

Husk der er copyright på grafikken. Du må gerne dele på Facebook og printe til dig selv.
Men ikke sætte det til salg eller ændre i det. Så vil jeg også have en del af kagen for mit besvær 🙂