Portrætbilleder til 1200,-

(960,- ex moms)

Dit online profilbillede er første kontakt til dit netværk. Og det er faktisk der, de møder jer første gang. Derfor er det vigtigt at dit profilbillede er professionelt og indbyder til dialog fremfor fjolleri. Ligner billederne lidt for meget et pasfoto? Ja, så er den helt gal med poseringen. Her arbejde vi også med poseringer og små tricks der får dig til at at fremstå bedst muligt.

Du kan også få taget billeder hvor du er i arbejdsmiljøet. Baggrunden vil blive optaget med lav dybdeskarphed, så den bliver sløret. Det kan se utroligt lækkert ud.

Vi finder det bedste lys der passer til dit ansigt og skyder en serie. Du er med til at vælge de bedste ud (4-5 stk) som der laves let retouch på samt et ekstra “touch”.

Erhvervsfoto 4995,-

(ex. moms)

Billeder af jer og hvor i arbejder. 2 timers fotografering inklusiv op til 2 portrætter. Billeder af interiør, bygning og arbejdssituationer. Der kommer typisk 10-50 billeder ud af det som kan bruges på de Sociale Medier, webstedet og brochurer.

Natural light versus professionel light

Hvilken baggrund stråler du igennem på?

Rustik

Foto Baggrunde til Portrætter

Himmelrust

Cigarblad

Rustmetal

Rustmetal baggrund til portræt Rustmetal baggrund til portræt

Sort

Foto Baggrunde til Portrætter

Antracit

Oliven

Gråvejr

Så hvordan?

Du kan vælge mellem 8 forskellige baggrunde. Hvilken der passer bedste kommer helt an på påklædning og hårfarve. Vi kan også prøve et par stykker af så du ikke er i tvivl.

Der er gode muligheder for at få både en kreativ og en mere erhvervsagtig billedstil. Det kommer altid helt an på hvilke signaler du har brug for at sende.

Noget andet er lyssætning. Det finder vi ud af i fællesskab. Nogle vil gerne have det vi kalder “beauty” lys. Det er lys der sættes så alle skygger i ansigtet bliver reduceret. Det betyder i praksis at rynker bliver mindre synlige. Men vi kan også sætte skygger der underbygger ansigtets form så du ser mere markeret ud. Igen er det dit udtryk vi kan sætte i relief.

Vagten

Rumrejsende

Nattevandrer

Holdning

Træning

Videnskab

Blomsterhår

Den kriminelle løbebane

Advokurser

Skuespiller Tine Hammerbo

Skuespiller Tine Hammerbo

Dan Ash

Skuespiller Dan Ash

Anja Owe

Instruktør og Skuespiller Anja Owe

Kunstner Anastazia

Frilunds Værksted

Sloth Auto

Sloth Auto

Salva

Forsker Salva

Lene

Skuespiller Lene Kreilgård

Stine

Grafisk Designer Stine

Helle Fe

Kunstner Helle Fe

Provokatør Carl-Mar-Møller

Steel-Tech

Steel-Tech

Sloth Auto

Sloth Auto

Erhvervsfotografering

Frilunds Værksted

Bestil her:

  Navn?

  Email?

  Din besked

  Der er lige et quiz spørgsmål inden du kan sende, så jeg slipper for spam:

  Casting Billeder

  Er du skuespiller gælder det om at motivere et billede der viser en sjælelig gennemslagskraft. Billeder med bredt smil bliver for klassisk skolefoto og giver ikke betragteren en mulighed for at tage et dybere kig ind i dine øjne. Et godt casting billede viser udstryk uden overstyring.

  Det koster 960,- ex moms (1200 med moms). Tager en time og du får et forberedelsesark med lidt hjemmeopgaver et par dage forinden.