Vagten

Rumrejsende

Nattevandrer

Holdning

Træning

Videnskab

Blomsterhår

Den kriminelle løbebane

Advokurser

Skuespiller Tine Hammerbo

Skuespiller Tine Hammerbo

Dan Ash

Skuespiller Dan Ash

Anja Owe

Instruktør og Skuespiller Anja Owe

Kunstner Anastazia

Frilunds Værksted

Sloth Auto

Sloth Auto

Salva

Forsker Salva

Lene

Skuespiller Lene Kreilgård

Stine

Grafisk Designer Stine

Helle Fe

Kunstner Helle Fe

Provokatør Carl-Mar-Møller

Steel-Tech

Steel-Tech

Sloth Auto

Sloth Auto

Erhvervsfotografering

Frilunds Værksted

Fotografering

Jeres online profilbilleder er første kontakt til jeres kunder. Og det er faktisk der de møder jer første gang. Det er jeres ansigt ud til kunderne. Derfor er det vigtigt at jeres profil er professionel og indbyder til dialog. Ligner billederne lidt for meget et pasfoto? Ja, så er den helt gal med poseringen. Her arbejde vi også med poseringer og små tricks der får alle der bliver portrætteret til at fremstå bedst muligt.

I kan bliver fotograferet på arbejdspladsen eller i studio. Begge steder med ensartet baggrund. Eller I kan få billeder hvor I er i arbejdsmiljøet. Baggrunden og stilen kan fortælle meget om du/I er meget formelle – eller uformelle.

Det er også muligt at få lavet billeder der illustrerer det i laver. Det vil sige billeder af det arbejder der bliver udført. Der vil vi sammen finde nogle situationer, der er repræsentative for det i laver.

Bestem hvilken baggrund du stråler igennem på

Rustik

Himmelrust

Rustmetal

Sort

Oliven

Gråvejr

Cigarblad

Antracit

Du kan vælge mellem 8 forskellige baggrunde. Hvilken der passer bedste kommer helt an på påklædning og hårfarve.

Portrætter

dk 960,-

ex moms

Et godt portræt viser dig som professionel og styrker din personlige visuelle gennemslagskraft. Om det er på intranettet eller på Sociale Medier. Vi finder det bedste lys der passer til dit ansigt og skyder en serie. Du er med til at vælge de bedste ud (2-3 stk) som der laves let retouch på samt et ekstra “touch”.

Casting

dk 960,-

ex moms

Er du skuespiller gælder det om at motivere et billede der viser en sjælelig gennemslagskraft. Billeder med bredt smil bliver for klassisk skolefoto og giver ikke betragteren en mulighed for at tage et dybere kig ind i dine øjne. Et godt casting billede viser udstryk uden overstyring. Du får 10 billeder med. De skal vise din følelsesmæssige bredde i din minik. Udover et par stykker hvor du bare skal se virkelig interessant ud.

Erhvervsfoto

dk 4950,-

ex momsBilleder af jer og hvor i arbejder. 2 timer fotografering inkl. op til 2 portrætter. Billeder af interiør, bygning og arbejdssituationer.

Erhvervsfoto

DK 6950

ex momsBilleder af jer og hvor i arbejder. 4 timers fotografering inkl. op til 6 portrætter. Billeder af interiør, bygning og arbejdssituationer og detaljer.

Bestil her:

  Navn?

  Email?

  Din besked

  Der er lige et quiz spørgsmål inden du kan sende, så jeg slipper for spam:

  Casting Billeder

  Er du skuespiller gælder det om at motivere et billede der viser en sjælelig gennemslagskraft. Billeder med bredt smil bliver for klassisk skolefoto og giver ikke betragteren en mulighed for at tage et dybere kig ind i dine øjne. Et godt casting billede viser udstryk uden overstyring.

  Det koster 960,- ex moms (1200 med moms). Tager en time og du får et forberedelsesark med lidt hjemmeopgaver et par dage forinden.

  photoshop composite