Jeg kan lave alt din visuelle kommunikation uanset om det er digitalt eller på papir

Digitalt design

Jeg laver masser af grafiske design der passer til præsentationer, SoMe grafikker eller websteder. Alt design har en mening. Så skal du pimpe dine Sociale Medier, med visuelle lækre kampagner, ved jeg hvad der virker bedst for din målgruppe. Jeg tænker nemlig igennem hvad dit design skal kunne i sidste ende.

Design, der skal bruges på elektroniske platforme regnes i pixels. Formatet er i høj grad i lange bannere eller små vignetter. Derfor er det vigtigt at have styr på læsbarhed, placering og “fang opmærksomheden” tricks for visuel succes i pixelverdenen. Det gælder også nyhedsbreve der snildt kan bliver mere fængende med vignetter.

Websteder, hjemmesider skal idag være responsive og som CMS af hensyn til driftomkostningerne. Jeg kan lave en stærk webløsning til dig som er billigt i drift år efter år. Jeg sætter det hele op for dig og bagefter kan du selv fylde mere på.

Design til papir

En brochure i M65 format er en fræk lille billig sat der ofte er bedre at bruge end et visitkort (som stadigvæk er den billigste huskeseddel til forretningsforbindelser). Med en brochure kan du fortælle meget mere til verden. De er også blevet ekstremt billige at trykke i små oplag.

Skal du bruge et banner, flag, plakater eller en hel bog eller kompliceret fagbog så har jeg også kompetencerne i det.

Så hvordan fungerer det?

  1. jeg laver designet
  2. du godkender det
  3. jeg sørger for trykket og modtager det færdige produkt