Du har sikkert brug for en der kan skabe indhold til alle dine berøringspunkter du har til dine kunder. Det er alt sammen noget du kan få laver her.

Berøringspunkter af et brand til alle former for marketing kanaler. Illustrationen ligner et årshjul (cirkler med punkter som et ur). Berøringspunkter med markedet er fx video, fortællinger, foto og design

Design & Illustration

Jeg laver masser af grafiske design der passer til præsentationer, SoMe grafikker eller websteder. Alt design har en mening. Så skal du pimpe dine Sociale Medier, med visuelle lækre kampagner, ved jeg hvad der virker bedst for din målgruppe. Jeg tænker nemlig igennem hvad dit design skal kunne i sidste ende.

Digitalt design

Design, der skal bruges på elektroniske platforme regnes i pixels. Formatet er i høj grad i lange bannere eller små vignetter. Derfor er det vigtigt at have styr på læsbarhed, placering og “fang opmærksomheden” tricks for visuel succes i pixelverdenen. Det gælder også nyhedsbreve der snildt kan bliver mere fængende med vignetter.

Jeg kan lave en stærk webløsning til dig som er billigt i drift år efter år. Jeg sætter det hele op for dig og bagefter kan du selv fylde mere på.

Design til papir

En brochure i M65 format er en fræk lille billig sat der ofte er bedre at bruge end et visitkort (som stadigvæk er den billigste huskeseddel til forretningsforbindelser). Med en brochure kan du fortælle meget mere til verden. De er også blevet ekstremt billige at trykke i små oplag.

Skal du vise et kompliceret koncept?

Infografik er fantastisk til at illustrere komplicerede koncepter. Ord alene kan forkludre forståelsen af sammenhænge. Men sættes der også billede på forklaring, viser det sig hver gang, at forståelsen bryder hurtigere og mere præcist igennem.

Det som er svært at forklare, bliver nemt at forstå med en illustration.

Har du en historie, eller et koncept der skal forklares visuelt, kan jeg tegne og illustrere det for dig.

Logo og ikoner

Et logo skal være som et ikon. Det skal kunne skaleres ned i mikrostørrelse, så det ser godt ud på en mobiltelefon. Og det skal ligne noget smart, når det kommer op på en messevæg. Jeg tager alt i betragtning, så du/I ender med noget der kan holde mere end 2 år.

Så hvordan fungerer det?

  1. Jeg laver designet
  2. Du godkender det
  3. Jeg sørger for trykket kommer i mål eller webstedet folder sig ud på et webhotel

Foto & Video

Dit online profilbillede er første kontakt til dit netværk. Og det er faktisk der, de møder jer første gang. Derfor er det vigtigt at dit profilbillede er professionelt og indbyder til dialog fremfor fjolleri. Ligner billederne lidt for meget et pasfoto? Ja, så er den helt gal med poseringen. Her arbejde vi også med poseringer og små tricks der får dig til at at fremstå bedst muligt.

Natural light versus professionel light

Du kan også få taget billeder hvor du er i arbejdsmiljøet. Baggrunden vil blive optaget med lav dybdeskarphed, så den bliver sløret. Det kan se utroligt lækkert ud.

Vi finder det bedste lys der passer til dit ansigt og skyder en serie. Du er med til at vælge de bedste ud (4-5 stk) som der laves let retouch på samt et ekstra “touch”.

Portrætbilleder til 1200,-
(960,- ex moms)

Casting Billeder

Er du skuespiller gælder det om at motivere et billede der viser en sjælelig gennemslagskraft. Billeder med bredt smil bliver for klassisk skolefoto og giver ikke betragteren en mulighed for at tage et dybere kig ind i dine øjne. Et godt casting billede viser udstryk uden overstyring.

Det koster 960,- ex moms (1200 med moms). Tager en time og du får et forberedelsesark med lidt hjemmeopgaver et par dage forinden.

Spændende baggrunde til fotografering