Kort over Fælledparken i København

Dette kort design af Fælledparken giver et grundlæggende fint overblik på placeringen af de mest populære steder og mødesteder. Fælledparken har undergået en større forvandling de senere år med bedre legepladser og flere aktivitetsarealer. Udover det er det et yndet sted at dyrke sport. Derfor bliver der hvert år tegnet boldbaner op til de omkringliggende fodboldklubber. Der er løbende aktiviteter iværksat af de mange foreninger i København.

Kort design fælledparken

Sort hvid version af kort over fælledparken:

Om Ikon designet

Jeg har designet ikoner der integrerer i et minimalistisk kort, hvor det er nemt at afkode formålet med stedet.

Her et grafisk overblik for ikoner på kortet over fælledparken (den Franske legeplads, Dansepladsen, Sansehaven, Staudehaven, Cafepavillionen, >Tårnlegepladsen, Soppesøen, Skaterparken og Boldbaner):

ikon design

Mangler du et kort?

Skal I bruge et kort med et specielt formål så tøv ikke med at kontakte undertegnede. Fodboldklubben Skjold har fx en version hvor boldbanerne er med numre. Så det er nemmere at finde rundt for gæstehold og spillere i alle aldre.

Lidt historie om Fælledparken

Det er byens mest besøgte park. Den blev anlagt i 1908-1914 og idéen var, at den skulle være folkets park med mulighed for boldspil, atletik og et sted hvor der kan holdes store møder og fester.Parken blev fredet 1956. Fredningen skulle forhindre, at der blev bygget inde på fælleden. Oprindelsen til Fælledparken er Øster Fælled, som var en af København fælleder, dvs. fælles græsningsarealer for kreaturer. Fælleden blev undertiden også anvendt til henrettelser.